РОЛЬ ГУМОРУ У ВЗАЄМОВІДНОСИНАХ «ВИКЛАДАЧ – СТУДЕНТ» - Павлова, Лариса Володимирівна; Сергеєва, Олена Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Гумор у представленій статті розглядається як невід’ємна частина безпосередньої поведінки, що у свою чергу може сприяти більш ефективному когнітивному навчанню студентів і більш позитивному сприйняттю викладача. Особлива увага у дослідженні приділяється визначенню «особистість, яка орієнтована на гумор».