ПЕДАГОГІЧНА ОСВІТА ЯК УНІВЕРСАЛЬНА ДЛЯ ФАХІВЦЯ УСІХ ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ - Нечепоренко, Максим Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті ставиться питання про педагогічну освіту як універсальну в усіх галузях професійної підготовки спеціалістів. Педагогічне виховання спрямовується на особистість кожного студента з метою його гармонійного розвитку й забезпечення високого рівня його загальної особистісної культури.