РОЛЬ ЛЕКЦІІ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ВИЩОЇ ШКОЛИ - Єфремов, Сергій Володимирович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена ролі лекції у навчальному процесі вищої школи. Встановлено, що лекція є словесним методом навчання який допомагає студентові стимулювати та керувати пізнавальним інтересом та діяльністю, дає вказівки та поради по організації самостійної роботи, заохочує студентів до самостійного мислення у ВНЗ.