ЗАГАЛЬНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПЕДАГОГІЧНОЇ СИСТЕМИ - Бєляєв, Сергій Борисович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті представлено аналіз загальних характеристик педагогічної системи, що логічно та послідовно випливають із відомих філософських підходів до опису структури та функціонування цілісних систем. Провідною ідеєю є вивчення характеристик педагогічної системи на основі врахування взаємозв’язків та взаємозалежностей між основними учасниками навчального процесу.