ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ НА ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ - Белан, Тетяна Григорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті схарактеризовано єдність теоретичної і практичної підготовки майбутніх вчителів технології, зроблено аналіз окремих видів педагогічної практики на технологічному факультеті.