ПЕДАГОГІЧНИЙ ВПЛИВ НА ФОРМУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ УМІНЬ СТУДЕНТІВ - Нечепоренко, Лідія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розв’язується проблема формування управлінських умінь студентів у класичному університеті з погляду сучасних вимог , умов соціально-економічного життя та майбутньої професії. У зв’язку з посиленими запитами на спеціалістів з класичною університетською освітою зростають і завдання реальної підготовки управлінців.