СОЦІОКУЛЬТУРНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ВНЗів - Чугрєєва, Надія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються поняття «середовище», «соціокультурне середовище», «виховуюче середовище» як чинники розвитку та виховання особистості. З метою аналізу чинників розвитку сучасного студента визначено групи відповідних умов.