ФОРМУВАННЯ ЗАСОБАМИ МУЛЬТИМЕДІА КРЕАТИВНОГО СТАВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО ПРАКТИЧНО-ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Овчаров, Сергій Михайлович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена обґрунтуванню доцільності формування засобами мультимедіа креативного ставлення майбутніх учителів до практично-професійної діяльності.