МЕТОДИКА ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЇ ДО ВИВЧЕННЯ ОСНОВ ТЕХНІКИ В ШКОЛІ - Мінько, Наталія Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проведено дослідження змісту та структури методичної підготовки майбутніх вчителів технологій. Визначені проблеми організації навчання у вищих педагогічних закладах та запропоновані шляхи їх вирішення.