ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО МОВЛЕННЯ В ТЕХНІЧНИХ ВНЗ - Кузьміна, Лідія Володимирівна; Явтушенко, Василь Миколайович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті описані психолого-педагогічні основи інтерактивних методів навчання. Розкриті особливості використання цих методів у навчанні українського професійного мовлення в технічному ВНЗ. Охарактеризовано такі інтерактивні методи, як дискусія, ділова гра та метод проектів.