СУТНІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА СКЛАДОВИХ МОДЕЛІ ФОРМУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ КЕРІВНИКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ В ПРОЦЕСІ ЙОГО ПІДГОТОВКИ - Дарманська, Ірина Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті визначено складові елементи моделі формування управлінської компетентності керівника загальноосвітнього навчального закладу в процесі його підготовки. Також у загальнопедагогічному аспекті описано кожний складовий елемент зазначеної моделі, запро-понований автором.