ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ДІЛОВОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ КЕРІВНИКАМИ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ - Браницька, Світлана Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті звертається увага на проблему покращення якості знань та володіння керівниками навчальних закладів іноземними мовами. Автори визначають напрями роботи ВНЗ щодо вирішення зазначеної проблеми.