ЗАКОНОМІРНОСТІ ТА ПРИНЦИПИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПЕДАГОГІЧНОГО ВНЗ - Харківська, Алла Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обґрунтовано вибір закономірностей, та визначено принципи управління інноваційним розвитком педагогічного ВНЗ. Автор доводить взаємозв’язок закономірностей і визначених принципів управління інноваційним розвитком, що дає можливість сформувати відносно завершену теоретичну модель цільових орієнтирів та змісту управлінської діяльності в педагогічних ВНЗ.