НАУКОВО-МЕТОДИЧНА РОБОТА ЯК ЧИННИК ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ УЧИТЕЛЯ В УМОВАХ МОДЕРНІЗАЦІЇ ОСВІТИ - Упатова, Ірина Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто різні підходи до визначення методичної роботи; проаналізовано проблеми науково-методичної роботи вчителя; розкрито вплив науково-методичної діяльності вчителя на його професійне становлення; обґрунтовано перспективні тенденцій розвитку методичної роботи за умов модернізації освіти.