АДАПТАЦІЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ ДО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО СЕРЕДОВИЩА ЯК СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Столярова, Наталія Павлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розкрито особливості адаптаційних процесів, які відбуваються у вищому навчальному закладі та проявляються в діяльності студента, спілкуванні й самосвідомості. Соціально-педагогічна мета – гармонійний всебічний розвиток особистості, узгодження інтересів педагога і студента.