НЕГАТИВНИЙ ВПЛИВ БАР’ЄРІВ САМОРОЗВИТКУ НА ФОРМУВАННЯ АКМЕОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ПРАВОЗНАВЦІВ - Смульська, Алла Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Статтю присвячено виявленню та усуненню бар’єрів саморозвитку як суб’єктивного фактору негативного впливу на формування акмеологічної культури майбутніх правознавців. Відзначено, що саморозвитку акмеологічної культури майбутніх правознавців сприяють тренінги, під час яких вони навчаються ораторській майстерності.