ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ МОВЛЕННЄВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВЧИТЕЛЯ - Манойло, Ірина Семенівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається одна із найбільш актуальних і важливих для теорії і практики теми – культура мови й мовлення, технологія формування необхідного рівня педагогічної майстерності й культури поведінки.