ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ ТА МЕТОДУ ПРОЕКТІВ НА УРОЦІ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Гонтаренко, Ірина Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається використання можливостей методу проектів та Інтернет на уроках іноземної мови, в контексті підвищення ефективності навчання, поглиблення аналізу та оцінювання рівня знань учнів. Проаналізовано поняття «метод проектів» та «Інтернет-ресурси».