ОРГАНІЗАЦІЙНІ УМОВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІГРОВОЇ ПРАКТИКИ (НА ПРИКЛАДІ SNAG) У ПОЗАКЛАСНЕ ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДШИХ ПІДЛІТКІВ - Бондар, Тарас Сергійович; Козарь, Сабіна Сімпатовна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Розглянуто організаційні умови впровадження інноваційної ігрової практики (на прикладі міні-гольфу) у позакласне фізичне виховання молодших підлітків. З’ясовано, що впровадження міні-гольфу (нетрадиційного спеціального інвентарю та обладнання, певних правил, на тлі урахування думки підлітків та віку учасників) дозволяє збільшити кількість підлітків, що відвідують позакласні форми фізичного виховання.