ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА В СИСТЕМІ СТУПЕНЕВОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ - Денисова, Наталія Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проаналізовано організацію та зміст педагогічної практики студентів коледжу в системі ступеневої підготовки вчителя початкової школи.