ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Вовк, Валентин Петрович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкривається сутність поняття «конкурентоспроможність», визначені та розриті окремі психолого-педагогічні напрями формування сучасного вчителя початкових класів як конкурентоспроможного фахівця