ІНТЕРАКТИВНІ ФОРМИ РОБОТИ В УМОВАХ КОМУНІКАТИВНО-ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Бабічева, Марина Геннадіївна; Степенко, Ольга Геннадіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглянуто проблеми використання інтерактивних форм роботи в умовах комунікативно-орієнтованого навчання, засоби реалізації методу проектів у процесі вивчення іноземної мови.