Використання інтерактивних методів навчання у процесі формування професійної компетентності майбутніх педагогів - Колосова, Наталія Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті висвітлено методичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх педагогів за допомогою інтерактивних методів навчання. Показано сутність проблеми, сучасні підходи до її вирішення.