Формування професійної компетентності майбутніх учителів на заняттях з практичного курсу англійської мови - Завгородня, Наталія Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається проблема організації занять з практичного курсу англійської мови з метою формування професійної компетентності майбутніх вчителів англійської мови в початкових класах.