Розвиток творчого потенціалу як складової професійної культури засобом використання комп’ютерних технологій - Вдович, Ольга Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті аналізуються шляхи творчого розвитку особистості при використанні інформаційних технологій, що є важливим структурним елементом формування професійної культури майбутнього педагога.