ДЕЯКІ АСПЕКТИ ЕВДЕМОНІСТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ У ВАЛЬФДОРФСЬКІЙ ШКОЛІ - Уварова, Тетяна Юріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
<span style="font-size: 11.0pt; line-height: 115%; font-family: ’Calibri’,’sans-serif’; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: ’Times New Roman’; mso-bidi-theme-font: minor-bidi; mso-ansi-language: RU; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA;">У статті проведений аналіз особливостей навчання у вальдорфських школах та його взаємозв’язок з евдемоністичним вихованням дітей. Показано, що навчальні програми вальдорфської школи відповідають вимогам до змісту евдемоністичного виховання. Однією з основних педагогічних умов забезпечення успішності евдемоністичного виховання вальдорфських школярів, є створення сприятливого душевно-духовного оточення дитини