Основний принцип педагогіки А.С. Макаренка - Боченко, Ольга Вячесдавівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Ця стаття присвячена 125-річчю з дня народження великого педагога А.С.Макаренка, його педагогічній діяльності, умовам формування особистості та розвитку його педагогічних ідей в роботі інших педагогів.