ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ВІДБОРУ ПЕРСПЕКТИВНИХ СПОРСМЕНІВ - Ремзі, Ірина Владленівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглянута методика комплексної оцінки перспективних можливостей плавців на етапі спеціалізованої базової підготовки, яка дозволяє прогнозувати майбутні спортивні досягнення та коректувати тренувальний процес з урахуванням індивідуальних особливостей спортсменів.