ПРОГРАМА СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ СІМЕЙ, ЩО ВИХОВУЮТЬ ДІТЕЙ З ПРОБЛЕМАМИ ЗДОРОВ’Я, ЯК ЗАСІБ РОЗБУДОВИ ІНКЛЮЗИВНОГО СУСПІЛЬСТВА - Расказова, Ольга Ігорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Авторка обґрунтовує комплексно-цільову програму соціальнопедагогічної підтримки сімей, які виховують дітей, що страждають на хронічні захворювання різної етіології; програма спрямована на допомогу батькам у забезпечені компенсаторного фізичного та психічного розвитку дітей у родині, що максимально сприяє відновленню здоров’я дитини, її освітній та соціальній інклюзії.