РОЗВИТОК УПРАВЛІННЯ ВНЗ У КОНТЕКСТІ ОНОВЛЕННЯ СИСТЕМИ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ - Пономарьова, Галина Федорівна; Степанець, Іван Олексійович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються питання розвитку управління ВНЗ як результату й умови вдосконалення системи педагогічної освіти