ПРИНЦИП СПІВРОБІТНИЦТВА ПРИ ПІДГОТОВЦІ ВЧИТЕЛЯ - Кравцова, Людмила Олексіївна; Манойло, Ірина Семенівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті проаналізовано одержані результати дослідження щодо позитивного впливу принципів педагогічного співробітництва на формування уміння спілкуватись, підтримка готовності до активного співробітництва, бажання займатись самовихованням.