ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «КРАЇНОЗНАВСТВО» НА ПІДГОТОВЧОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН - Груцяк, Василь Іванович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Розглянуті проблеми викладання дисципліни «Країнознавство» на підготовчих факультетах для іноземних громадян. Запропоновано проект типової програми.