ПЕДАГОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ - Нечепоренко, Максим Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті піднімається проблема загальнопедагогічного виховання студентів з погляду підготовки їх до успішної професійної діяльності. Дотримання умов і правил поведінки, культура мови, міжособистісних відносин є умовою до життєвого успіху.