Міжособові стосунки «викладач-студент» як складова частина ефективного навчання у ВУЗі - Павлова, Лариса Володимирівна; Сергеєва, Олена Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються особливості взаємовідносин між викладачем і студентом і вплив цих взаємовідносин на процес навчання. Особлива увага приділяється навичкам та вмінням, необхідним для розвитку успішних міжособових взаємовідносин для досягнення мети, поставленої в учбовому процесі.