Формування культури дозвілля студенів вищих навчальних закладів - Чугреєва, Надія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
На підставі аналізу науково-педагогічної літератури виявлено, що вільний час не можна уявляти вузько, лише як «дозвілля» чи « відпочинок, він не є нічим не зайнятим часом. Метою і результатом процесу формування культури дозвілля є використання вільного часу. Спрямованого на розвиток особистісних здібностей та нахилів студентів. Діяльність студентського клубу підвищує рівень виховної роботи, що здійснюється у вищому навчальному закладі.