Гуманітарна спрямованість професійної підготовки майбутніх педагогів фізико-математичного профілю - Дригач, Тетяна Григорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті сформульовано визначення поняття «готовності майбутнього педагога фізико-математичного профілю до професійної діяльності на гуманітарних засадах», зазначено способи підсилення гуманітарної спрямованості професійної підготовки майбутніх педагогів фізико-математичного профілю, її вплив на формування та розвиток якостей студентів.