Професійно-педагогічне спілкування – провідна умова формування партнерської взаємодії викладача та студента у вищому навчальному закладі - Титаренко, Валентина Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються особливості професійно-педагогічного спілкування, його роль у процесі формування взаємодії викладача та студента, підвищенні ефективності навчально-виховного процесу у вищому навчальному закладі.