Роль інтерактивного методу «Спільний проект» у підвищенні рівня засвоєння знань студентівіз теми «СНІД» - Сизоненко, Ірина Євгеніївна; Васьков, Юрій Вадимович; Одарченко, Вероніка Ігорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкривається роль і значення методу інтерактивної технології «Спільний проект» у процесі підвищення рівня знань студентів 4 курсу факультету фізичного виховання з теми «СНІД».