Педагогічне забезпечення розвивальної домінанти освіти - Ремзі, Ірина Владленівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуті педагогічні умови забезпечення розвивальної домінанти навчання. Обґрунтовується доцільність узгодженого поєднання у цілісний процес традиційної та розвивальної технологій навчання за регульованої домінанти.