Професійна складова виховної роботи у ВНЗ ЯК засіб мотивування позааудиторної діяльності студентів - Проценко, Олеся Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
На прикладі досвіду організації виховного процесу у ВНЗ показано доцільність реалізації виховних цілей через професійне становлення особистості.