Дошкільний педагог як організатор міжособистісної взаємодії дітей різновікової групи - Паласевич, Ірина Львівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті з’ясовано особливості педагогічної діяльності вихователя в умовах різновікової групи; підкреслено, що ефективність організації життєдіяльності дітей різного віку зумовлена налагодженням активної міжособистісної взаємодії між ними; висвітлено основні форми освітньо-виховної роботи дошкільного педагога з дітьми різного віку.