Соціально-психологічні особливості адаптації студентів-першокурсників до навчання у ВНЗ - Конончук, Віта Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються основні підходи до проблеми соціальної адаптації особистості,висвітлюються різні форми адаптації студентів до навчання у ВНЗ та розглядається вплив ставлення до навчання та професійного самовизначення на ефективність соціалізації майбутніх педагогів.