Професійне самовиховання і саморозвиток майбутніх вихователів дітей дошкільного віку в умовах ВНЗ - Івах, Світлана Михайлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються умови і чинники професійного самовихо-вання і саморозвитку; та висвітлюється їхня роль у становленні особистості майбутнього вихователя дітей дошкільного віку.