Ефективність використання дидактичних ігор у процесі вивчення економічних дисциплін - Голозубова, Олена Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проаналізована сутність дидактичної гри та обґрунтована ефективність використання дидактичних ігор у процесі вивчення економічних дисциплін в умовах педагогічного ВНЗ.