Педагогічний вплив на фрормування онто-інвайроиентального світогляду студентів - Нечепоренко, Лідія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядається: онто-інвайроментальне виховання студентів, сутність формування ноосфери, єдність як основний принцип педагогічної діяльності. Акцентується увага на формуванні онто-інвайроментального світогляду.