Методика підготовки студентів до організації спільної виховної роботи з сім’єю молодшого школяра - Толмачова, Ірина Миколаївна; Литвин, Валентина Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються питання підготовки студентів до організації спільної виховної роботи з сім’єю молодшого школяра. Провідною є ідея розробки відповідної методики, яку доречно впроваджувати в ході професійно-педагогічної підготовки майбутніх учителів початкових класів у вищому навчальному закладі.