Основні правила конспектування лекцій у ВУЗах - Птушка, Анастасія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Ця стаття присвячена основним правилам конспектування лекцій у вузах. У статті докладно розглянуто терміни «лекція» та «конспект». А також детально проаналізовані види конспектів та основні правила конспектування лекцій.