Про ефективність навчальних умов формування мовленнєвої культури студентів - Нечепоренко, Максим Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядається проблема мовної і мовленнєвої культури студентів з позиції визначення провідної ролі слова, мовленнєвої діяльності в процесі підготовки майбутніх учителів. Мова як знаряддя праці педагога має великий формуючий вплив на вихованців через засоби навчання, освіти, виховання.