Значення позитивних особистісних мотивів у подоланні проблем у засвоєнні нового матеріалу на заняттях з англійської мови - Лєшньова, Наталія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються форми та методи навчання англійської мови, які сприяють створенню позитивних мотивів у вивченні іноземної мови. Даються практичні рекомендації з їх використання у навчальному процесі.