Шляхи підвищення рівня якості підготовки фахівців у педагогічному ВНЗ - Кузнецова, Оксана Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті досліджуються й аналізуються перспективні шляхи підвищення рівня якості підготовки фахівців на сучасному етапі розвитку освіти. Теоретично обґрунтовано основні пріоритети якісної підготовки в педагогічному виші.